Du er landet på Perikon.dk, det helt rigtige sted at finde Natur Drogeriet perikon. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Natur Drogeriet perikon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Natur Drogeriet Perikon (60 gr)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Natur Drogeriet Perikon (60 gr)” fås til 26,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Natur-Drogeriet Tørret Perikon til te, kryddersnaps og tonikum Tørret Perikon, også kaldet Hypéricum perforátum, fra Natur-Drogeriet kommer fra den fine gule perikonblomst, som er lige til at komme i godt humør af! Urterne er blandt andet gode at brygge e…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Natur Drogeriet Perikon F6 (1000 gr)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Natur Drogeriet Perikon F6 (1000 gr) til kun 229,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TØRRET PERIKON Tørret perikon fra Natur Drogeriet, der egner sig rigtig godt til både urtete, i kryddersnaps, i tonikum og som plantefarve. VÆRD AT VIDE OM NATUR DROGERIET PERIKON Perikon er en plante med smukke gule blomster.
Den kendes også som johan…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Natur Drogeriet Perikon (100 g)

Sidste produkt på vores liste er Natur Drogeriet Perikon (100 g) som vi har fundet til 49,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tørret Perikon Natur Drogeriet Perikon (100 g) er også kendt som johannesurt, og er en en velsmagende og tørret urt med en fin urte smag, der egner sig perfekt til en kop urtete eller til kryddersnaps….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Natur Drogeriet perikon i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Natur Drogeriet perikon:

Dyreste Natur Drogeriet Perikon på listen er Natur Drogeriet Perikon F6 (1000 gr) fra Helsebixen.dk med en pris på 229.95. Billigste udvalgte Perikon er Natur Drogeriet Perikon (60 gr) som du kan købe for 26.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 203 kr. – de 3 Natur Drogeriet Perikon vi har fundet koster i gennemsnit 102.28 kr.
Ovenstående Natur Drogeriet Perikon data og priser er hentet fra 6 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, Med24, Viivaa.dk, Netspiren, Helsam). Alle Natur Drogeriet Perikon tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Perikon guides:

Fandt du ikke det rigtige Perikon blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Perikon: